Skip to content Skip to footer
Bereken zelf je prijs
Geen opstartkosten
Hoge kwaliteit en afwerkingsgraad
Lokaal geprint in België
0 items - €0,00 0

SLA Materialen

Voor onze SLA materialen werken wij nou samen met Formlabs. Formlabs onderscheidt zich door hoogwaardige Resins met consistente prestaties te produceren. Wij zijn in de mogelijkheid om alle materialen en kleuren te bestellen via formlabs. Hieronder vindt u ons gamma van materialen en kleuren, die momenteel gebruikt worden.

Indien uw materiaal of kleur er niet tussen staat, gelieve dan even contact op te nemen.

Clear Resin

Clear Resin is een hoogwaardig materiaal voor 3D-printen dat transparante objecten produceert. Het biedt uitstekende optische helderheid en fijne details, waardoor het geschikt is voor toepassingen zoals prototyping, medische modellen en esthetische prototypes. Het kan echter gevoelig zijn voor krassen en vereist zorgvuldige hantering.

Tough Resin

Though 1500 is een hoogwaardige hars voor 3D-printen met hoge sterkte en duurzaamheid. Het is ideaal voor toepassingen zoals functionele prototypen, industriële onderdelen en productiehulpmiddelen. Het biedt uitstekende detailnauwkeurigheid en goede mechanische eigenschappen, maar kan gevoelig zijn voor verkleuring bij blootstelling aan uv-licht.